Terug naar overzicht
Elektrische auto zakelijk leasen

Elektrisch leasen, alles wat je wilt weten!

Geplaatst op 11 september 2018

Zakelijk een elektrische auto leasen is hot en dat is niet zo vreemd. Met slechts 4% bijtelling is het leasen van bijvoorbeeld een Hyundai KONA EV, Jaguar i-pace, BMW i3 of Nissan Leaf erg interessant. Het team van Oostendorp Autolease krijgt veel vragen over elektrisch leasen en daarom besloot Ronald een whitepaper te schrijven over deze interessante vorm van leasen. 

Elektrisch rijden staat op de agenda van de automobilist en ondernemer. Wellicht overweeg jij ook om elektrisch te gaan rijden? In deze whitepaper zetten wij een aantal belangrijke zaken rondom elektrisch leasen op papier. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van de juiste afwegingen. Uiteraard helpen wij je ook graag met een persoonlijk advies, want elektrisch leasen is maatwerk! 

In het artikel gaan we meer in op een voor- en nadelen van elektrisch leasen. Is het zakelijk leasen van een elektrische auto interessant voor jou? Dat ligt er ook aan wat je belangrijk vindt. Een elektrisch auto heeft hogere vaste kosten (leasebedrag per maand) maar de gebruikskosten liggen substantieel lager. Daarnaast levert de elektrische auto een bijdrage aan de verbetering van de luchtkwaliteit en vermindering van de COuitstoot. Het aanbod elektrische auto’s is nog relatief beperkt, maar wordt elk jaar beter. De komende jaren introduceren veel automerken nieuwe modellen met lagere prijzen en betere (batterij)prestaties. Zoals je ziet, er zijn genoeg keuzes te maken. Lees er meer over in onze whitepaper.

Download hier onze Whitepaper Elektrisch Leasen, alles wat je wilt weten

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren