Terug naar overzicht
Zakelijk elektrisch leasen

Elektrisch rijden iets voor mij?

Geplaatst op 26 maart 2018

Elektrisch rijden iets voor mij? Elektrisch rijden staat in de belangstelling van de zakelijke rijder. Het fiscale voordeel is hierbij een belangrijke drijfveer, maar wij zien dat bedrijven in toenemende mate met energietransitie, de overgang naar duurzame energievoorziening, op de agenda hebben staan. Inmiddels heeft een kleine 20% van de personenauto’s in ons wagenpark een vorm van elektrische aandrijving. Door het toegenomen vertrouwen in de restwaarde en de lage onderhoudskosten, hebben veel elektrisch auto’s een relatief gunstige leaseprijs.

Het aanbod van elektrische auto’s wordt elk jaar ruimer in steeds meer segmenten: van de compacte Smart tot aan de luxe Jaguar I-Pace. Zakelijke rijders ontdekken ook dat elektrisch rijden heerlijk ontspannen rijdt. De actieradius (het bereik) van de nieuwe modellen neemt toe en ook het aantal oplaadmogelijkheden ontwikkelt zich goed. Dit neemt niet weg dat je goed moet beoordelen of de elektrische auto bij jouw mobiliteitsprofiel past. Soms past een hybride aandrijving beter waarmee je toch 50% van de tijd elektrisch kunt rijden zonder opladen. Oostendorp Autolease adviseert je graag over jouw persoonlijke situatie.

Bekijk ons aanbod elektrische auto's

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren