Terug naar overzicht

IBN en Oostendorp Autolease vernieuwen samenwerking

Geplaatst op 25 oktober 2019

IBN en Oostendorp Autolease hebben een overeenkomst gesloten voor de operationele lease van bedrijfswagens en personenauto’s. Na een Europese aanbesteding, is de overeenkomst wederom aan Oostendorp Autolease gegund. Het wagenpark van IBN omvat ongeveer 250 auto’s.

Mobiliteit en sociaal ondernemen 
De relatie tussen IBN en Oostendorp Autogroep, waarvan Oostendorp Autolease onderdeel is, bestaat al tientallen jaren. Toch was het geen vanzelfsprekende deal. Aan de overeenkomst ging namelijk een Europese aanbestedingsprocedure vooraf met een stevige ambitie om de kosten van mobiliteit de komende jaren verder te reduceren. Een belangrijk onderdeel van de gunningscriteria is ‘social return’. Naast een uitstekend aanbod voor mobiliteitsdiensten, wist Oostendorp Autolease op social return het verschil te maken.

“Als familiebedrijf is Oostendorp Autogroep zeer betrokken bij de mensen in onze regio. In ons bedrijf werken inmiddels 300 collega’s. Wij schakelen IBN in bij re-integratietrajecten, maar ook bij het leveren van facilitaire diensten zoals schoonmaak en catering. Dit doen wij al jaren naar volle tevredenheid. Wij zijn er trots op dat dit meegewogen heeft in de keuze van IBN voor haar mobiliteitspartner” zegt Bas Oostendorp, Algemeen directeur van Oostendorp Autogroep.

“IBN werkt graag samen met bedrijven in de regio die sociaal ondernemerschap omarmen. Oostendorp Autogroep is zo’n bedrijf”, vertelt Maarten Gielen, Algemeen directeur van IBN. “Oostendorp en IBN bezegelen hun partnerschap met een nieuwe overeenkomst waarin de service rond onze mobiliteit uitstekend is geregeld. Ook IBN is bijzonder content met vernieuwing van de samenwerking en de bijdrage van Oostendorp Autogroep aan de missie van IBN”.

Over IBN
IBN is een grote regionale sociale werkgever met een bijzondere opdracht. Als sociale onderneming richt het bedrijf zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. Al bijna 25 jaar maakt IBN zich sterk voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. IBN is werkzaam vanuit vestigingen in Uden, Oss, Veghel, Schaijk en Cuijk. In totaal werken er zo’n 3.600 mensen bij of via IBN in allerlei soorten dienstverbanden, gesubsidieerd en niet-gesubsidieerd.

Over Oostendorp Autolease
Oostendorp Autolease is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij. Met een wagenpark van 2.100 voertuigen bedient Oostendorp Autolease ondernemers, bedrijven en particulieren in Zuid-Oost Nederland met mobiliteitsdiensten waaronder full service operational lease, private lease en shortlease. Oostendorp Autolease is onderdeel van Oostendorp Autogroep.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren