Terug naar overzicht
Oostendorp Autolease

Leaseadviseur Binnendienst (Uden)

Geplaatst op 14 december 2018

Als Leaseadviseur Binnendienst (fulltime) bij Oostendorp Autolease in Uden werk je in een snelgroeiend en slagvaardig familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële, enthousiaste adviseur met autolease ervaring die, samen met ons TEAM, onze klanten een 9+ ervaring gaat bezorgen. Oostendorp Autolease is een regionale, merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die met een vloot van ruim 1.800 voertuigen mobiliteit voor haar relaties verzorgd.

Dit is jouw functie
Als Leaseadviseur ben je het aanspreekpunt voor relaties en berijders. Je bent, samen met je vaste accountmanager en andere collega’s, verantwoordelijk voor het uitvoeren van het commerciële plan en een vlekkeloze uitvoering van de dienstverlening. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het onderhouden van contacten, adviseren, offreren en contracteren. Je bewaakt de gemaakte afspraken en bent scherp op kwaliteit. Je volgt de actuele ontwikkelingen in onze branche op de voet en voert benchmark/marktonderzoek uit. Hiermee ben jij een professionele en betrokken gesprekspartner voor onze relaties.

Wat verwachten wij van jou?
Een lid van ons TEAM is dienstbaar en verantwoordelijk. Je neemt initiatief, leert snel en past je snel aan in een sterk veranderende omgeving. Je speelt optimaal in op klantbehoeften en op basis hiervan sluit je de deal.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren ben je een enthousiast en communicatief sterk persoon met een commerciële of economische opleiding op MBO-4 of HBO niveau. Je beschikt over 3 jaar ervaring in een commerciële, dienstverlenende rol en hebt kennis van autoleasing op VNA 1 niveau. Je hebt affiniteit met auto’s en mobiliteit.

Samen op weg
Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van het Oostendorp TEAM. In ons TEAM gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. We betalen jou een marktconform salaris en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse collectieve verzekeringen en verschillende personeelskortingen.

Solliciteer direct!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald van Lankveld, General manager, via telefoonnummer 06- 39758718. Je motivatiebrief met cv, kun je sturen naar vacature@oostendorp-autogroep.nl t.a.v. Karin Kanters, afdeling HR.

Over Oostendorp Autogroep
Natuurlijk, auto’s zijn onze lust en ons leven. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar weet je waar we bij Oostendorp Autogroep nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor onze klanten door het vuur. Net zoals onze medewerkers, zijn ze als familie voor ons. Want als familie help je elkaar verder, ga je samen uitdagingen aan en zet je net dat stapje extra. Deze passie zijn we gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Uden, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Inmiddels spreidt ons werkgebied zich uit over Oost-Brabant, Noord en Midden-Limburg en Zuid-Gelderland. We zijn dealer van Toyota, Mazda en Hyundai en hebben daarnaast autoschadeherstelbedrijven, Glasgarage Autoruitspecialisten, een niet-merk gebonden leasemaatschappij, verhuurbedrijven en een verzekeringstak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren