Terug naar overzicht
Oostendorp Autogroep Uden

Marketing Communicatie Manager (Uden)

Geplaatst op 28 januari 2019

Word jij ook zo enthousiast van leads genereren, gave campagnes bedenken en sparren met andere managers? Als Marketing Communicatie Manager (fulltime) bij Oostendorp Autogroep blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, ben je eindverantwoordelijk voor het bewaken en beheren van alle marketing communicatie uitingen, zorg je voor de juiste mix van mediakanalen en houd je je dagelijks bezig met de huisstijl, het budget en je collega’s.

Zo zien wij de Marketing Communicatie Manager
Met 26 werkzame bv’s die behoren tot de Oostendorp Autogroep, is geen dag hetzelfde. Verdeeld in drie divisies; de dealerbedrijven, de schadebedrijven en de lease- en verhuurbedrijven. De huisstijl zijn voor alle bedrijven hetzelfde, maar de invulling per divisie is anders. Elke manager heeft zijn eigen koers per divisie en is eindverantwoordelijk voor zijn omzet/budget. Alle bedrijven hebben maar een doel; tevreden klanten creëren voor het leven! Maar de eerste en belangrijkste kennismaking vindt vaak online plaats; door middel van websites, social media en andere invloedrijke kanalen. 

Dit is jouw functie
In deze functie als Marketing Communicatie Manager bewaak en beheer je –samen met je twee collega’s– de volledige marketing communicatie strategie van alle bovengenoemde divisies. Als ervaren marketeer ben jij het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor alle managers (en directie) en zorg je voor volledige en juiste rapportages. Voor de merken Toyota, Mazda en Hyundai heb je korte lijnen met de brandmanagers en de reclamebureaus van de merken en vertaal je landelijke acties door naar regionaal. Voor de verschillende divisies bedenk en ontwikkel je campagnes om zo steeds met iets nieuws te komen om de consument te blijven bereiken met jouw boodschap. Maar ook om de naamsbekendheid van de verschillende divisies van de Oostendorp Autogroep te vergroten. Daarbij geef je duidelijke instructies en leiding aan je directe marketing collega’s op content/online en DTP-gebied. Tevens ben je beheerder van het sponsorbeleid en algeheel eindverantwoordelijk voor alles wat de deur uit gaat!

Wat verwachten wij van jou?
Als Marketing Communicatie Manager bij Oostendorp Autogroep beschik je over HBO werk- en denkniveau heb je ruime expertise op gebied van (online) marketing. Je beschikt over een uitgebreid zakelijk netwerk en hebt kennis van en ervaring met online marketing tools, rapportage & project management en hebt een eigen stijl in leidinggeven. Voor jou staat kwaliteit bovenaan en je bent op de hoogte van de nieuwste technieken. Daarnaast ben je stressbestendig, analytisch, zelfstandig, accuraat en communicatief vaardig. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent een enthousiaste leider, inspirator en echte teamplayer die bij eventuele beren op de weg, probleemoplossend en kwaliteitsgericht te werk gaat.  

Samen op weg
Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van het Oostendorp TEAM. In ons TEAM gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. We zorgen voor passende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, diverse collectieve verzekeringen en verschillende personeelskortingen. 

Solliciteer direct!
Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Peter Smits via telefoonnummer 06-20364063. Herken jij je in dit profiel en wil je graag aan de slag in een groeiende organisatie met een hecht team? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar vacature@oostendorp-autogroep.nl t.a.v. Karin Kanters, afdeling HR. Een check op zoekmachines en social media kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.  

Over Oostendorp Autogroep
Natuurlijk, auto’s zijn onze lust en ons leven. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar weet je waar we bij Oostendorp Autogroep nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daar werken we met ons TEAM iedere dag hard aan. Door aandacht te geven, eerlijk te zijn naar elkaar en met de motivatie om samen de beste te willen zijn. Deze passie zijn we gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Uden, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Kijk voor meer informatie op oostendorp-autogroep.nl.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren