Terug naar overzicht

Mededeling: Corona maatregelen

Geplaatst op 01 maart 2021

Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Je bent van harte welkom

Een deel van onze medewerkers werkt op dit moment thuis. Ons kantoor is gewoon geopend en je bent van harte welkom. Echter, op dit moment schudden wij geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand zoals de richtlijnen van het RIVM voorschrijven. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Bereikbaarheid

Oostendorp Autolease is gewoon telefonisch (via 0413 - 24 20 33) en online bereikbaar. De dienstverlening gaat onverhinderd door. 

Wij kunnen je verzekeren dat we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en baseren onze beslissingen consequent en alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Hartelijke groet, 
TEAM Oostendorp Autolease

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren