Terug naar overzicht

Oostendorp Autolease levert bussen aan Van der Heijden

Geplaatst op 25 januari 2019

Onlangs heeft Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling de sleutels ontvangen van zes nieuwe Ford Transit bussen. Het zijn de eerste bussen van in totaal tien voertuigen die Oostendorp Autolease aan Van der Heijden levert. De regionale leasemaatschappij is vereerd om de lease voor het bouwbedrijf te mogen verzorgen.

“Het klikt zo goed, omdat zowel Van der Heijden en Oostendorp Autolease echte familiebedrijven zijn die zijn gebouwd op passie en gedrevenheid,” zegt Bas van Berkel, accountmanager bij Oostendorp Autolease. “Samen kijken we wat goed is voor de zaak én haar medewerkers.”

Na een uitgebreide selectie is er gekozen voor nieuwe voertuigen die voldoen aan de strenge EURO6 normen. Oostendorp Autolease heeft hierbij een faciliterende rol gespeeld in advisering en het vooraf testen van de voertuigen. Van Berkel: “Daarnaast hebben de medewerkers van Van der Heijden een stem gehad in de autokeuze. Een mooi voorbeeld van hoe belangrijk Van der Heijden medewerkerstevredenheid vindt.”

"De keuze voor Oostendorp Autolease was zo gemaakt: we hadden een goede klik, ze denken mee en schakelen snel." aldus Bart Kuppen, businesscontroller bij Van der Heijden.

Het levermoment van de nieuwe voertuigen viel samen met de presenatie van de nieuwe huisstijl van Van der Heijden en met de lancering van de nieuwe slogan: Bouwen kán anders. Dit jaar zullen de overige vier voertuigen worden geleverd.

Arno van der Heijden (l), directeur/eigenaar van Van der Heijden ontvangt de sleutels van de bussen van Bas Oostendorp (r), eigenaar van Oostendorp Autogroep

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren