Terug naar overzicht
Klanttevredenheidsonderzoek

Tevreden klanten bevelen Oostendorp Autolease aan

Geplaatst op 04 september 2017

Afgelopen juli heeft Oostendorp Autolease een onderzoek uitgevoerd naar de tevredenheid van onze zakelijke klanten. Meer dan 100 klanten namen de moeite om hun ervaringen met ons te delen.  Wij zijn onze klanten hiervoor zeer dankbaar.

De klanten van Oostendorp Autolease waarderen ons bedrijf met een gemiddeld rapportcijfer van 8,1 en een NPS (Nett Promotor Score) van +32! Wij zijn trots dat klanten over het algemeen aangeven zeer tevreden te zijn. De dienstverlening van Oostendorp Autolease wordt door 89% van de respondenten beoordeeld met goed tot uitstekend. Meer dan 40% van de respondenten beveelt Oostendorp Autolease aan bij vrienden en collega’s.

Het onderzoek heeft ook een aantal verbeterpunten opgeleverd die betrekking hebben op communicatie. De komende tijd gaan wij deze punten aanpakken zodat wij de dienstverlening voor onze klanten verder kunnen optimaliseren. Wij gaan ervoor!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren