Terug naar overzicht
Tevreden klanten

Trots op de beoordeling van onze klanten

Geplaatst op 09 april 2019

In november jl. heeft Oostendorp Autolease haar jaarlijkse onderzoek naar de tevredenheid van haar zakelijke klanten uitgevoerd. Door de goede respons en toelichting hebben wij wederom een goed beeld gekregen over de waardering van onze dienstverlening. Wij zijn onze relaties zeer dankbaar voor het delen van hun ervaringen.

De klanten van Oostendorp Autolease waarderen ons bedrijf met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2 en een Nett Promotor Score van +36 waarmee we  onze score van vorig jaar verbeteren. Wij zijn er trots op dat 43% van onze klanten ons aanbeveelt bij vrienden en collega’s.

Toch is er ook ruimte voor verbetering. Onze adviezen en oplossingen worden goed beoordeeld met een 7,9 maar wel minder dan in 2018. In het nieuwe jaar zullen wij ons team verder versterken en meer aandacht geven aan dit aspect van onze dienstverlening.

Als dank voor deelname aan dit onderzoek heeft Oostendorp Autolease een cadeaubon van Coolblue verloot onder de deelnemers. Timo Janssen, Manager Finance bij Inther Logistics Engineering was de gelukkige en mocht de Coolblue bon in ontvangst nemen.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren