Terug naar overzicht

Vic van Boeckel gaat met pensioen

Geplaatst op 18 mei 2016

Na negen jaar bij Oostendorp Autolease gaat Vic van Boeckel aan het eind van deze maand met pensioen. Vic heeft onze leasemaatschappij vanaf 2007 mede vormgegeven en heeft ons als gezicht van de organisatie laten groeien. Wij zijn hem dan ook dankbaar voor de kennis, ervaring en humor die hij in ons bedrijf heeft gebracht. Vic kan trots zijn op de organisatie die hij achterlaat; een professionele leasemaatschappij met een goed team. 

Op 19 mei aanstaande heeft Vic zijn laatste werkdag. Vic kijkt terug op mooie jaren en wil graag zijn dank uitspreken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Wij willen op onze beurt Vic hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet en wensen hem een heel fijn pensioen.


Start Ronald van Lankveld

Op 1 mei jl. is Ronald van Lankveld gestart bij Oostendorp Autolease als vestigingsmanager. Ronald (44) woont in Schijndel en heeft 20 jaar ervaring in autoleasing. Na een periode van overdracht, neemt Ronald het stokje over van Vic van Boekel die met pensioen gaat. Ronald over zijn keuze voor Oostendorp Autolease: "De afgelopen 10 jaar is Oostendorp Autolease uitgegroeid tot een volwaardige full service leasemaatschappij met een vloot van 1.400 auto’s.  Een professioneel bedrijf met het persoonlijke Oostendorp familie gevoel. Aan mij de taak om hetgeen het team onder leiding van Vic heeft opgebouwd verder te laten groeien en onze klanten uitstekend te blijven bedienen. Ik ga ervoor!"

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren