Terug naar overzicht

Villa Pardoes Week Van 17 t/m 24 september bij Oostendorp Autolease

Geplaatst op 25 augustus 2021

villa pardoes 2021

 

Van 17 t/m 24 september is het Villa Pardoes Week. Villa Pardoes zet zich al jaren in voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen samen met hun gezin een onvergetelijke vakantie beleven en zo alles even kunnen vergeten.

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren.
Om zoveel donaties te genereren en een groot aantal gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten gaan Oostendorp Autolease en Villa Pardoes deze week de krachten te bundelen.

Voor elk nieuw leasecontract dat wordt afgesloten in de periode van 17 t/m 24 september doneren wij €50,- aan Villa Pardoes. 

Maar natuurlijk roepen wij al onze relaties op om te vrijwillig te doneren. Dit kan eenvoudig en snel via onderstaande QR code. Met jouw hulp geven wij deze gezinnen iets om naar uit te kijken. Namelijk een onvergetelijke vakantie waarbij het zieke kind en de rest van het gezin even alles kan vergeten en gewoon kan genieten. Dankjewel!      

Meer informatie over Villa Pardoes en waar zij zich voor inzetten vind u hier: https://www.villapardoes.nl/ 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren