Zakelijke leaseauto's

Beste leaseauto's van 2019

Geplaatst op 11 maart 2019

Je wilt een leaseauto, maar wat is voor jou de beste keuze? Is voor jou het merk belangrijk, of het comfort? Of wil je de meest betrouwbare auto?

Lees meer
Nederland telt 1 miljoen leaseauto’s

Recordaantal mensen kiest voor zorgeloze mobiliteit

Geplaatst op 15 februari 2019

Nederland telt eind 2018 het recordaantal van 1 miljoen leaseauto’s. Zowel zakelijk, maar ook 150.000 consumenten kiezen voor het gemak van zorgeloze mobiliteit zonder zelf een auto te hoeven bezitten.

Lees meer

Auto & Fiscus 2019

Geplaatst op 1 februari 2019

Lees alles wat je wilt weten in de "Auto en Fiscus in 2019" van de VNA, Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen

Lees meer

Oostendorp Autolease levert bussen aan Van der Heijden

Geplaatst op 25 januari 2019

Onlangs heeft Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling de sleutels ontvangen van zes nieuwe Ford Transit bussen. Het zijn de eerste bussen van in totaal tien voertuigen die Oostendorp Autolease aan Van der Heijden levert. De regionale leasemaatschappij is vereerd om de lease voor het bouwbedrijf te mogen verzorgen.

Lees meer
Tips van Oostendorp Autolease

Help, mijn lage bijtelling stopt. Wat nu?

Geplaatst op 17 oktober 2018

Veel zakelijke rijders genieten momenteel een lage fiscale bijtelling. Dat is nog eens prettig rijden. Maar wist je dat de lage bijtelling alleen geldt voor de leaseperiode en voor een duur van maximaal vijf jaar?

Lees meer
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren