Klantinterview: met de elektrische auto op vakantie, ja of nee?

Geplaatst op 29 september 2021

Reizen met de elektrische auto blijft een veelbesproken onderwerp. Onze klant Rob Steenberghe van het bedrijf Kingspan reisde afgelopen zomer elektrisch door Europa en deelt zijn ervaring. Waarom zou je wel of niet met de elektrische auto reizen en wat moet je daarbij zeker niet vergeten?

Lees meer

Belangrijkste fiscale wijzigingen voor het autorijden in 2022

Geplaatst op 28 september 2021

Tijdens Prinsjesdag zijn de nieuwe fiscale maatregelen gepresenteerd voor 2022. Hieronder volgen de belangrijkste wijzigingen voor het autorijden particulier en zakelijk. 

Lees meer

Over de chiptekorten in de auto-industrie

Geplaatst op 23 september 2021

Het afgelopen jaar zijn er aanzienlijk minder auto’s geproduceerd ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze daling heeft enerzijds te maken met het stil liggen van de productie door de corona-lockdowns. Anderzijds ondervinden autofabrikanten veel problemen met de levering van computerchips. 

Lees meer

Mededeling: Corona maatregelen

Geplaatst op 1 maart 2021

Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.  

Lees meer

Onderhoud van je leaseauto

Geplaatst op 9 april 2020

Als gevolg van de Coronacrisis heeft Oostendorp Autolease besloten om het onderhoud, (schade)reparaties en het vervangen van banden aan ons wagenpark uitsluitend te laten plaatsvinden in onze eigen werkplaatsen.

Lees meer
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren