Tips van Oostendorp Autolease

Help, mijn lage bijtelling stopt. Wat nu?

Geplaatst op 17 oktober 2018

Veel zakelijke rijders genieten momenteel een lage fiscale bijtelling. Dat is nog eens prettig rijden. Maar wist je dat de lage bijtelling alleen geldt voor de leaseperiode en voor een duur van maximaal vijf jaar?

Lees meer
Elektrische auto zakelijk leasen

Elektrisch leasen, alles wat je wilt weten!

Geplaatst op 11 september 2018

Zakelijk een elektrische auto leasen is hot en dat is niet zo vreemd. Met slechts 4% bijtelling is het leasen van bijvoorbeeld een Hyundai KONA EV, Jaguar i-pace, BMW i3 of Nissan Leaf erg interessant. We schreven er een whitepaper over. Download hem hier.

Lees meer

Trends en ontwikkelingen 2018

Geplaatst op 26 maart 2018

De eerste maanden van het jaar zitten er al weer op. Door de gewijzigde fiscale omstandigheden zien wij dat onze relaties andere keuzes maken. 

Lees meer
Zakelijk elektrisch leasen

Elektrisch rijden iets voor mij?

Geplaatst op 26 maart 2018

Elektrisch rijden staat in de belangstelling van de zakelijke rijder. Het fiscale voordeel is hierbij een belangrijke drijfveer, maar wij zien dat bedrijven in toenemende mate met energietransitie, de overgang naar duurzame energievoorziening, op de agenda hebben staan.

Lees meer

Private lease collectief voor zakelijke rijders

Geplaatst op 26 maart 2018

Private lease is de afgelopen jaren enorm populair geworden. De consument heeft de voordelen van lease ontdekt: onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand. 

Lees meer
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren