Opel Astra zakelijk leasen

De Opel Astra is een auto die de topklasse tart. Deze auto is namelijk uitgeroepen tot Car of the Year 2016. De Opel Astra heeft een atletisch postuur en zegt alles of zijn dynamische karakter. Het interieur van de Astra is voorzien van veel details die je in een compacte auto niet snel zou verwachten.

 

Opel Astra zakelijk leasen en private leasen

Doordat de Opel Astra compact maar ruim is, is deze auto zowel privé als zakelijk zeer geschikt. Leasen brengt je een onbezorgd rijplezier zodat je kunt genieten van alle hoogtepunten die deze auto biedt. Bij Oostendorp Uden bieden wij een scherp leasecontract voor de Astra, zowel bij zakelijk leasen, corporate leasen als privé autolease.

 

Oostendorp Autolease

Bij Oostendorp Uden bieden we een uitgebreid aanbod, waaronder verschillende Opel modellen, heldere voorwaarden en een bijbehorende scherpe prijs. Onze reactiesnelheid en flexibiliteit is daarbij onze kracht.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0413 – 24 20 33. Daarnaast ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor waar wij zorgen voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren