Opel Astra zakelijk leasen

Opel Astra zakelijk leasen

Wil je een auto leasen waar je zakelijk goed mee voor de dag kunt komen? Dan is de Opel Astra dé zakelijke leaseauto voor je. Qua veiligheid, rijcomfort en motor is dit een absolute winnaar. Zie je deze auto wel zitten? Maak dan hier direct een afspraak en ontdek de voordelen van zakelijk leasen. 

Opel Astra: compacte middenklasser is een winnaar

Kies je ervoor voor de Opel Astra zakelijk te leasen dan sta je niet alleen. De Opel Astra is een hit in de compacte middenklasse. Door de auto te leasen betaal je een vast bedrag per maand, zo weet je precies waar je aan toe bent. Geen onverwachte hoge onderhoudskosten en wegenbelasting meer voor jou! Je rijdt in het nieuwste model en aan het einde van de leaseperiode kies je een nieuwe auto. Te gehecht geraakt aan je Opel Astra? Dan kun je de auto voor een klein prijsje overnemen. Bij schade regelen we niet alleen het schadeherstel, maar ook vervangend vervoer zodat je mobiel blijft.

In één oogopslag:

  • - Onderhoud, wegenbelasting en eventuele schade zit in je leasebedrag Je rijdt in de nieuwste auto
  • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
  • - Extra veilig rijden met de SafeDrivePod van Oostendorp Autolease

Wil je meer weten over het zakelijk leasen van de Opel Astra? Maak hier vrijblijvend een afspraak en we kijken samen wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Klassieker die nog steeds wint

De Opel Astra is een terechte klassieker. Deze middelgrote auto heeft een vriendelijke prijs, waarbij je veel waar krijgt voor het maandbedrag. Zo worden Apple Car en Android Auto allebei ondersteund door het infotainment systeem. Ook is de geluidskwaliteit van het audiosysteem opvallend goed. Genieten van je favoriete muziek tijdens de rit is met de Astra zo geregeld.

Maak je regelmatig lange zakelijke ritten? Dan is de Opel Astra een goede keuze om uitgerust aan te komen. De AGR-stoelen zijn in verschillende richtingen verstelbaar, zodat jij optimaal zit. In de winter zit je comfortabel met de stoelverwarming, in de zomer kom jij koel op de bestemming aan dankzij stoelkoeling. Rijden meerdere collega’s mee, dan zijn de extra USB-aansluitingen achterin handig om verder te kunnen werken in de auto.

Ook in het donker rijd je extra lekker met een Opel Astra. Zo kun je kiezen voor IntelliLux LED Matrix. De auto ziet zelf tegenstanders en dimt dan het deel van de lamp dat de andere bestuurder zou verblinden. Zo hebben jullie beiden het beste zicht in het donker.

Voordelen van de Opel Astra:

  • - Zakenauto die van alle markten thuis is
  • - Mooie technologie en connectiviteit door Apple Carplay/Android Auto
  • - Goede prijs/kwaliteit verhouding met Business uitvoeringen
  • - Sportieve rijeigenschappen
  • - Comfortabel interieur met uitstekend meubilair


Oostendorp Autolease Uden

Benieuwd naar de mogelijkheden van het zakelijk leasen van de Opel Astra? Bij Oostendorp Autolease geven we als merkonafhankelijk leverancier eerlijk advies over de beste leaseoplossing voor jou. Je kunt bij Oostendorp Autolease terecht voor een eerlijke prijs en persoonlijk advies. Een vrijblijvende afspraak over het zakelijk leasen van de Opel Astra maak je hier.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren