Over leasen

Alles wat je wilt weten over leaserijden

In Nederland zijn er in totaal zo'n 1,2 miljoen zakelijke rijders; van vertegenwoordigers die voor hun werk veel op de weg zitten tot medewerkers die een leaseauto als secundaire arbeidsvoorwaarde hebben. Als je erover nadenkt om een leasecontract af te sluiten, is het goed om over een aantal zaken na te denken. Directeur-grootaandeelhouders (DGA's), wagenparkbeheerders, ZZP'ers en leaserijders profiteren door een auto zakelijk te leasen van veel (financiële) voordelen.

Ons team vertelt je er graag meer over. Neem hiervoor contact met ons op. We hebben daarnaast een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren