Autoregeling

11 tips om te besparen met een goede autoregeling

Benieuwd naar 11 tips om te besparen met een goede autoregeling?

In dit artikel geeft Ronald van Lankveld je 11 tips voor een goede autoregeling die jouw organisatie direct besparingen opleveren. Volgens Ronald valt er meer te besparen met een goede autoregeling dan met een goedkoop leasecontract. Wil je ook alles goed op orde hebben en beginnen met besparen? Vul het formulier hieronder in om het artikel per e-mail te ontvangen.

Ronald van Lankveld is General Manager van Oostendorp Autolease en heeft twintig jaar ervaring met autoregelingen. Ronald en zijn team geven je natuurlijk ook graag persoonlijk advies. Neem contact op via telefoonnummer 0413 - 24 20 33.

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren