Brandstofpas (MTC)

Makkelijk tanken in binnen- en buitenland

Brandstof tanken voor je leaseauto
Wil je eenvoudig brandstof tanken in Nederland en/of het buitenland? Dat is mogelijk met de tankpas: Multi Tank Card (MTC). Wanneer hiervoor gekozen wordt, nemen we dit op in het leasecontract. 

Tanken in Nederland met de MTC
De MTC is makkelijk in gebruik. Je krijgt van ons een pasje en een pincode waarmee je kunt tanken. Je tankt je brandstof en betaalt binnen bij het tankstation via de pinautomaat. De tankpas is te gebruiken bij 99,9% van alle tankstations in Nederland.

Tanken in het buitenland met de MTC
Rijd je regelmatig de grens over voor zaken? Dan wil je de tankpas natuurlijk ook kunnen gebruiken in het buitenland. Met de MTC is dit mogelijk. Wanneer hiervoor gekozen wordt, nemen we dit op in het leasecontract. Op de achterkant van je tankpas wordt dan een speciale magneetstrip aangebracht. Deze DKV-magneetstrip maakt je tankpas internationaal. De magneetstrip op de voorkant gebruik je voor tanken in Nederland en die op de achterkant gebruik je in het buitenland. Tanken met deze internationale MTC kan bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland.

Elektrisch rijden: MTC / The New Motion-pas
Voor elektrische rijders is er een speciale tankpas: MTC / The New Motion-pas. Dit is een speciale MTC waarmee naast brandstof ook elektriciteit af te rekenen is. De pas werkt hetzelfde als de andere MTC-tankpassen. Je tankt je brandstof of laadt je auto op en vervolgens betaal je binnen bij het tankstation via de pinautomaat. Bij alle oplaadpunten in Nederland kun je met deze tankpas afrekenen.         

Schade, verlies of diefstal van de tankpas
Werkt je tankpas niet meer en is deze nog niet verlopen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens. Is er sprake van verlies of diefstal? Dan is het van groot belang dat je direct telefonisch contact met ons opneemt, zodat wij je pas kunnen blokkeren. Ook maken we dan een nieuwe pas voor je aan.

Heb je problemen gehad met je tankpas en daardoor kosten gemaakt? Dan kun je deze declareren via ons declaratieformulier. Vul dit formulier in, laat het ondertekenen door je werkgever en stuur het samen met de originele bon op naar: 

Oostendorp Autolease
Antwoordnummer 10028
5400 VB UDEN

Vragen of meer informatie?
Neem contact met ons op.

 

Handleiding Driver Dashboard (berijders)

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren