Opvragen innamerapport

Snel schade aan je leaseauto inzichtelijk

Als je leasecontract tegen zijn einde loopt, maken we de balans op van beschadigingen aan je leaseauto. Je leaseauto wordt bij inlevering door een onafhankelijke expert gecontroleerd. Van iedere schade wordt een foto gemaakt, die beschikbaar is voor inzage.

Innamerapport opvragen

Hieronder kun je gemakkelijk het innamerapport van je leaseauto opvragen. Met de gegevens van je eindfactuur, krijg je snel een overzichtelijk rapport.

Vul hieronder het kenteken in (opent in pop-up):


Voor het rapport wordt de externe applicatie van de Inspectiedienst gebruikt.

Overname auto

Het is mogelijk om je huidige leaseauto over te nemen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geldt ook voor collega's, familie of kennissen. Je bent dat verzekerd van een auto die je als geen ander kent, je bent immers de enige die in deze auto heeft gereden. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op.

Meer weten?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Maikel

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren