Leasen voor zzp'ers

Wij denken graag met je mee

Personenauto of bestelwagen leasen?
Als ZZP'er kan een auto leasen zeer voordelig zijn, maar misschien vraag je je wel af hoe dat werkt en of dit überhaupt mogelijk is. Als ZZP'er kun je bij Oostendorp Autolease zeker terecht voor een leaseoplossing op maat. Dat kan een personenauto zijn, maar natuurlijk ook een bestelwagen. 

Neem contact op voor een advies op maat
Wij horen graag wat jouw wensen zijn, zodat we een passend advies kunnen uitbrengen. Laat je verrassen; er is veel mogelijk! Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren