Verzekering & Buitenland

Met een gerust gevoel de grens over

Verzekering van de leaseauto
Onze leasecontracten zijn standaard voorzien van een WA verzekering en een Casco dekking (tenzij anders is overeengekomen). De leaseauto’s zijn hiermee goed verzekerd. In geval van schade is er een eigen risico van toepassing.

Schadeverzekering inzittenden
Naast de WA verzekering en de Casco dekking, bieden wij een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) aan. Deze verzekering vergoedt zowel de materiële schade als letstelschade van de inzittenden bij een ongeval. Meer informatie vindt je op de verzekeringskaart. 

Hulpverlening
In binnen- en buitenland kan je rekenen op 24/7 hulpverlening van onze alarmcentrale. Dit is standaard inbegrepen bij onze leasecontracten (tenzij anders is overeengekomen). Eventueel vervangend vervoer is beschikbaar op basis van de afspraken hierover in het leasecontract.

Hoe lang mag ik naar het buitenland? 
Je mag je leaseauto maximaal drie maanden per jaar gebruiken in het buitenland. Mocht je langer in het buitenland willen verblijven, neem dan contact met ons op.

Waar mag ik heen?
Het is toegestaan om de auto te gebruiken in alle landen die vermeld staan op de groene kaart (internationaal verzekeringsbewijs). Als je leasecontract inclusief verzekering is afgesloten, ontvang je van ons een digitaal exemplaar van de groene kaart. In sommige landen gelden aanvullende voorwaarden voor het toelaten van auto’s (bijv. Turkije en Marokko). Informeer je daarom goed over de actuele situatie voordat je op reis gaat. Eventuele extra kosten die hierdoor ontstaan zijn niet gedekt in het leasecontract.

Meer over Oostendorp als bemiddelaar in verzekeringen

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren