Waarom Oostendorp Autolease?

Daar waar professionaliteit en persoonlijk advies hand in hand gaan

Persoonlijke service, korte lijnen en flexibele oplossingen voor het MKB. Altijd een passende oplossing. Dat is waar Oostendorp Autolease voor staat.

Oostendorp Autolease onderscheidt zich van andere leasemaatschappijen met een duidelijke belofte: altijd een passende oplossing! Wij zijn niet afhankelijk van verre hoofdkantoren of ingewikkelde structuren. De professionals in ons TEAM kunnen daarom snel schakelen om jou de beste service te geven. Onze mensen zijn vakkundig en gemotiveerd om jou te helpen. En dat doen we op Brabantse wijze: gastvrij en gemoedelijk.

  • Altijd persoonlijk
  • Altijd bereikbaar
  • Altijd veilig
  • Altijd mobiel
  • Altijd het beste aanbod
 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren