Winterbanden

Winterbanden in het leasecontract

Veiligheid voorop
Bij Oostendorp Autolease kun je winterbanden laten opnemen in het leasecontract. Dit voor de veiligheid van de leaserijder. We kunnen een set winterbanden opnemen in de offerte of toevoegen aan een lopend contract.

Het nut van winterbanden
Veel automobilisten denken dat winterbanden alleen nodig zijn in landen met heel extreem winterweer en dus niet in Nederland. Maar dat is onterecht. Ook in ons wisselvallige klimaat zijn winterbanden zeker aan te bevelen. Ze zorgen voor beduidend betere grip bij een temperatuur onder 8 graden Celsius. Dit geldt op droge, natte, bevroren en besneeuwde wegen. Winterbanden blijven soepeler door de speciale samenstelling van rubber en de opbouw van het profiel.

In welke landen zijn winterbanden verplicht?
Klik op onderstaande link en je ziet in welke Europese landen het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen verplicht is en gedurende welke periode. 

Bovag actueel overzicht Europa

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren