Over leaserijden

Alles wat je wilt weten over leaserijden

In Nederland zijn er in totaal zo'n 1,2 miljoen zakelijke rijders; van vertegenwoordigers die voor hun werk veel op de weg zitten tot medewerkers die een leaseauto als secundaire arbeidsvoorwaarde hebben. Als je erover nadenkt om een leasecontract af te sluiten, is het goed om over een aantal zaken na te denken. Directeur-grootaandeelhouders (DGA's), wagenparkbeheerders, ZZP'ers en leaserijders profiteren door een auto zakelijk te leasen van veel (financiële) voordelen.

Ons team vertelt je er graag meer over. Neem hiervoor contact met ons op. We hebben daarnaast een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren