Bijtelling in 2019

Bij priv├ęgebruik van je zakelijke leaseauto

Bijtelling voor privégebruik
Maak je privé gebruik van je zakelijke leaseauto? Dan betaal je bijtelling. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto die je kiest. Elk jaar worden deze grenzen opnieuw bepaald. De dag van toelating van de auto is de peildatum: vanaf dat moment geldt gedurende maximaal 60 maanden het bijtellingspercentage.

Voor auto's die geregistreerd worden in 2019 gelden de percentages in de onderstaande tabel. 

 
CO2-uitstoot in gram per km Bijtelling
0 4%
Meer dan 0 22%

 

 

 

 

In 2019 vallen alleen bepaalde auto’s zonder CO2-uitstoot in het 4%-tarief. Het verlaagde percentage van 4% geldt voor auto’s op waterstof. Voor nulemissie-auto’s die niet op waterstof rijden, geldt de 4% bijtelling slechts tot een cataloguswaarde van € 50.000.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren