Opvragen innamerapport

Snel schade aan je leaseauto inzichtelijk

Als je leasecontract tegen zijn einde loopt, maken we de balans op van beschadigingen aan je leaseauto. Je leaseauto wordt bij inlevering door een onafhankelijke expert gecontroleerd. Van iedere schade wordt een foto gemaakt, die beschikbaar is voor inzage.

Innamerapport opvragen

Hieronder kun je gemakkelijk het innamerapport van je leaseauto opvragen. Met de gegevens van je eindfactuur, krijg je snel een overzichtelijk rapport.

Vul hieronder het kenteken in (opent in pop-up):


Voor het rapport wordt de externe applicatie van de Inspectiedienst gebruikt.

Overname auto

Het is mogelijk om je huidige leaseauto over te nemen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geldt ook voor collega's, familie of kennissen. Je bent dat verzekerd van een auto die je als geen ander kent, je bent immers de enige die in deze auto heeft gereden. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op.

Meer weten?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Maikel

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren