Vakantieauto Bundel

Vier tegen lage kosten in een grotere auto vakantie met de Vakantieauto Bundel van Oostendorp Autolease

Met de Vakantieauto Bundel van Oostendorp Autolease rij je door het jaar heen een compacte en zuinige leaseauto, maar kun je van je vakantie genieten van een grotere auto (met trekhaak). Dat betekent een lagere bijtelling en toch comfortabel op vakantie. Maak gebruik van onze vakantiebundel, zodat je tegen lage kosten in een grotere auto vakantie vieren.

Vakantieauto Bundel van Oostendorp Autolease

 

Bekijk hier de uitvoeringsafspraken tussen de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en de Belastingdienst

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren