Vakantieauto Bundel

Vier tegen lage kosten in een grotere auto vakantie met de Vakantieauto Bundel van Oostendorp Autolease

Met de Vakantieauto Bundel van Oostendorp Autolease rij je door het jaar heen een compacte en zuinige leaseauto, maar kun je van je vakantie genieten van een grotere auto (met trekhaak). Dat betekent een lagere bijtelling en toch comfortabel op vakantie. Maak gebruik van onze vakantiebundel, zodat je tegen lage kosten in een grotere auto vakantie vieren.

Vakantieauto Bundel van Oostendorp Autolease

 

Bekijk hier de uitvoeringsafspraken tussen de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en de Belastingdienst

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren