Verzekering & in het buitenland

Met een gerust gevoel de grens over

Verzekering van de leaseauto
Bij Oostendorp Autolease worden leaseauto’s standaard WA Casco (allrisk) verzekerd. Wil je met de leaseauto naar het buitenland? Ga dan van tevoren na wat toegestaan is en wat je nodig hebt. 

Standaard allrisk verzekerd
De standaard allriskverzekering (WA Casco) is uit te breiden met een aanvullende verzekering. Extra verzekeringen en eventuele uitzonderingen worden opgenomen in het leasecontract. De allriskverzekering vergoedt de schade die je met de leaseauto aanbrengt aan de eigen leaseauto en andere voertuigen. Accessoires zijn alleen meeverzekerd als deze zijn opgenomen in het leasecontract. Bekijk voor meer informatie de verzekeringsvoorwaarden.

Schadeverzekering inzittenden
Voor alle auto's die via ons zijn verzekerd, hebben wij standaard een schadeverzekering inzittenden opgenomen. Zo gaan jij en je passagiers altijd goed verzekerd op reis.

Hoe lang mag ik naar het buitenland? 
Je mag je leaseauto maximaal drie maanden per jaar gebruiken in het buitenland. Op voorwaarde dat je hiervoor toestemming hebt van je werkgever natuurlijk. Wil je langer dan drie maanden aan één stuk met de leaseauto naar het buitenland? Vraag hiervoor dan schriftelijk toestemming bij Oostendorp Autolease.

Waar mag ik heen?
Ga je met de leaseauto naar een bestemming buiten de Benelux? Zorg er dan voor dat je naast het kentekenbewijs, een geldig Internationaal Motorrijtuigverzekeringsbewijs (de zogeheten groene kaart) bij je hebt. Deze ontvang je ieder kalenderjaar per post van ons. Let op: je mag alleen naar die landen waar de verzekering van de leaseauto dekking biedt. Welke landen dit zijn, zie je op de groene kaart. Wil je toch met de leaseauto afreizen naar een land waar de verzekeringsdekking niet geldt? Neem dan ruim van tevoren contact op met je werkgever. Die moet vervolgens contact opnemen met Oostendorp Autolease. In sommige landen heb je een machtiging nodig voor het rijden in een leaseauto. De aanvraag voor deze machtiging loopt via de werkgever.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Sandy

Altijd een passende oplossing

Altijd Persoonlijk
Altijd Bereikbaar
Altijd Veilig
Altijd Mobiel
Altijd Het beste aanbod

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Bij ons doe je zaken met een TEAM. Bas, René, Joep en Sandy helpen je met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Antoine, Maikel en Mike regelen alle operationele zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering van Ronald maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren