Verzekering & Buitenland

Met een gerust gevoel de grens over

Verzekering van de leaseauto
Onze leasecontracten zijn standaard voorzien van een WA verzekering en een Casco dekking (tenzij anders is overeengekomen). De leaseauto’s zijn hiermee goed verzekerd. In geval van schade is er een eigen risico van toepassing.

Schadeverzekering inzittenden
Naast de WA verzekering en de Casco dekking, bieden wij een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) aan. Deze verzekering vergoedt zowel de materiële schade als letstelschade van de inzittenden bij een ongeval. Meer informatie vindt je op de verzekeringskaart. 

Hulpverlening
In binnen- en buitenland kan je rekenen op 24/7 hulpverlening van onze alarmcentrale. Dit is standaard inbegrepen bij onze leasecontracten (tenzij anders is overeengekomen). Eventueel vervangend vervoer is beschikbaar op basis van de afspraken hierover in het leasecontract.

Hoe lang mag ik naar het buitenland? 
Je mag je leaseauto maximaal drie maanden per jaar gebruiken in het buitenland. Mocht je langer in het buitenland willen verblijven, neem dan contact met ons op.

Waar mag ik heen?
Het is toegestaan om de auto te gebruiken in alle landen die vermeld staan op de groene kaart (internationaal verzekeringsbewijs). Als je leasecontract inclusief verzekering is afgesloten, ontvang je van ons een digitaal exemplaar van de groene kaart. In sommige landen gelden aanvullende voorwaarden voor het toelaten van auto’s (bijv. Turkije en Marokko). Informeer je daarom goed over de actuele situatie voordat je op reis gaat. Eventuele extra kosten die hierdoor ontstaan zijn niet gedekt in het leasecontract.

Meer over Oostendorp als bemiddelaar in verzekeringen

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren