Wat is bijtelling?

Rijden in een auto van je werkgever

Belasting voor privégebruik
Ben je in loondienst? En rij je in een auto van je werkgever? Dan geldt de 'regeling privégebruik auto van de werkgever'. Dat betekent dat je werkgever een bedrag bij jouw loon moet tellen, omdat je voordeel hebt van het privégebruik van de auto. Het bedrag dat bij je loon wordt geteld, is de zogeheten bijtelling. De bijtelling is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto en wordt berekend over de aanschafprijs van de auto inclusief de extra's die je 'af fabriek' hebt gekozen.

Betaal jij je werkgever een vergoeding voor het privégebruik van de auto? Dan wordt de bijtelling verminderd met deze vergoeding.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren