Winterbanden

Winterbanden in het leasecontract

Veiligheid voorop
Bij Oostendorp Autolease kun je winterbanden laten opnemen in het leasecontract. Dit voor de veiligheid van de leaserijder. We kunnen een set winterbanden opnemen in de offerte of toevoegen aan een lopend contract.

Het nut van winterbanden
Veel automobilisten denken dat winterbanden alleen nodig zijn in landen met heel extreem winterweer en dus niet in Nederland. Maar dat is onterecht. Ook in ons wisselvallige klimaat zijn winterbanden zeker aan te bevelen. Ze zorgen voor beduidend betere grip bij een temperatuur onder 8 graden Celsius. Dit geldt op droge, natte, bevroren en besneeuwde wegen. Winterbanden blijven soepeler door de speciale samenstelling van rubber en de opbouw van het profiel.

In welke landen zijn winterbanden verplicht?
Klik op onderstaande link en je ziet in welke Europese landen het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen verplicht is en gedurende welke periode. 

Bovag actueel overzicht Europa

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren