Over ons

Zakelijk leasen bij Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die op een prettige manier wil leasen, zakelijk of privé. Je kunt bij ons terecht voor alle leasevormen en voor bijna alle merken en modellen. Compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Want leasen draait volgens ons niet om contracten, maar om rijplezier, persoonlijke aandacht, professioneel advies en flexibiliteit. Bij Oostendorp Autolease zijn tevreden klanten het kostbaarste bezit. 

Familiebedrijf met ervaring
Je vindt Oostendorp Autolease in de regio Den Bosch, Nijmegen, Venlo, Helmond met als centraal middelpunt Uden. De leasemaatschappij is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring. Oostendorp Autolease is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). De VNA behartigt de belangen van de professionele autoleasemaatschappijen in Nederland. Zij maakt zich sterk voor een gezond ondernemersklimaat in autolease, wagenparkbeheer en zakelijke mobiliteit.

Wij staan graag voor je klaar!Bas van Berkel Salesmanager
Maikel Korsten Medewerker Operations
Joep van Driel Leaseadviseur
Mike Strik Medewerker Operations
Sandy van der Lee Medewerker Operations
Bas Oostendorp Directeur
Hanri Tops Teamleider Operations
Perry van der Biezen Finance & Administratie
Ronald van Lankveld General Manager
Chantal van Rooij Leaseadviseur
Rene van den Biggelaar Accountmanager

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren