Over ons

Zakelijk leasen bij Oostendorp Autolease

Persoonlijke service, korte lijnen en flexibele oplossingen voor het MKB. Altijd een passende oplossing. Dat is waar Oostendorp Autolease voor staat.

Oostendorp Autolease is met een vloot van 2.000 auto’s een middelgrote leasemaatschappij met een focus op Zuidoost Nederland. Wij hebben een onafhankelijke positie en zijn niet verbonden aan een automerk of financiële instelling. Met diensten zoals full service operationele lease, shortlease en verhuur bieden wij complete mobiliteit voor MKB bedrijven.

Familiebedrijf met ervaring
Wij zijn onderdeel van de Oostendorp Autogroep, een automotive familiebedrijf met vestigingen in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. In de ruim 40 jaar van haar bestaan heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een mobiliteitsaanbieder in de volle breedte met dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven en autolease- en verhuurbedrijven. Oostendorp Autolease is lid van branchevereniging VNA en inkoopcoöperatie AIC.

Tevreden, Eerlijk, Aandacht en Motivatie, dat zijn onze kernwaarden die samen T-E-A-M maken. Het TEAM van Oostendorp Autolease bestaat uit betrokken autolease professionals die gemotiveerd zijn om jou de beste service te geven. We gaan er voor!

Wij staan graag voor je klaar!Chantal van Rooij Lease adviseur
Bas Oostendorp Directeur
Mike Strik Wagenparkbeheerder
Bas van Berkel Salesmanager
Joep van Driel Lease adviseur
Ronald van Lankveld General Manager
Linda van Krieken Accountmanager Business Development
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Maikel Korsten Wagenparkbeheerder
Joris Arts Operations Manager
Perry van der Biezen Finance & Administratie

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren