Partners

Samenwerkende partijen

Oostendorp Autolease werkt samen met diverse partners, waardoor wij je alles kunnen bieden onder één dak. 

Oostendorp Auto
Oostendorp Autolease werkt nauw samen met de dealerbedrijven van Oostendorp Auto voor de merken Toyota, Mazda en Hyundai.

Autoverhuur Zuid
Onze collega's van Autoverhuur Zuid verzorgen onze shortlease- en verhuuractiviteiten en zogenaamde voorlopers of vervangend vervoer.

Autoherstel Zuid
Bij schade aan je leaseauto, kun je terecht bij een van de vestigingen van Autoherstel Zuid, dat eveneens onderdeel is van Oostendorp Autogroep. Zij herstellen de schade vakkundig en snel.

Autolease Inkoop Combinatie
Oostendorp Autolease is lid van de Autolease Inkoop Combinatie, een coöperatie van autoleasebedrijven die gezamenlijk de inkoop verricht voor een vloot van 90.000 voertuigen.

 

Eurocross
Alarmcentrale Eurocross verzorgt 24/7 hulpverlening bij pech onderweg of schade voor Oostendorp Autolease.

VNA
Oostendorp Autolease is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen, dé belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit.

Wij staan graag voor je klaar!Joris Arts Operations Manager
Perry van der Biezen Finance & Administratie
Maikel Korsten Wagenparkbeheerder
Mike Strik Wagenparkbeheerder
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Bas van Berkel Salesmanager
Bas Oostendorp Directeur
 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren