Partners

Samenwerkende partijen

Oostendorp Autolease werkt samen met diverse partners, waardoor wij je alles kunnen bieden onder één dak. 

Oostendorp Auto
Oostendorp Autolease werkt nauw samen met de dealerbedrijven van Oostendorp Auto voor de merken Toyota, Mazda en Hyundai.

Autoverhuur Zuid
Onze collega's van Autoverhuur Zuid verzorgen onze shortlease- en verhuuractiviteiten en zogenaamde voorlopers of vervangend vervoer.

Autoherstel Zuid
Bij schade aan je leaseauto, kun je terecht bij een van de vestigingen van Autoherstel Zuid, dat eveneens onderdeel is van Oostendorp Autogroep. Zij herstellen de schade vakkundig en snel.

Autolease Inkoop Combinatie
Oostendorp Autolease is lid van de Autolease Inkoop Combinatie, een coöperatie van autoleasebedrijven die gezamenlijk de inkoop verricht voor een vloot van 90.000 voertuigen.

 

Eurocross
Alarmcentrale Eurocross verzorgt 24/7 hulpverlening bij pech onderweg of schade voor Oostendorp Autolease.

VNA
Oostendorp Autolease is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen, dé belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit.

Wij staan graag voor je klaar!Ronald van Lankveld General Manager
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Bas Oostendorp Directeur
Chantal van Rooij Leaseadviseur
Bas van Berkel Salesmanager
Maikel Korsten Medewerker Operations
Hanri Tops Teamleider Operations
Joep van Driel Leaseadviseur
Mike Strik Medewerker Operations
Perry van der Biezen Finance & Administratie
Sandy van der Lee Medewerker Operations

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren