Wie zijn wij?

Dit zijn de mensen die voor je klaarstaan!

De medewerkers van Oostendorp Autolease zijn professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij onze relaties. Tevreden klanten en collega-medewerkers, Eerlijk werken, Aandacht voor elkaar en Motivatie om elke dag iets beter te worden. Samen maakt dit het acroniem T-E-A-M. We gaan er voor!

Bij Oostendorp Autolease doe je zaken met mensen die samenwerken in een TEAM om jou de beste service te geven. Onze accountmanagers René van den Biggelaar en Linda van Krieken en onze salesmanager Bas van Berkel zijn het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties. Zij worden ondersteund door ervaren lease adviseur Chantal van Rooij. Joep is ook het aanspreekpunt voor onze private lease rijder.

Het wagenpark wordt beheerd door Maikel Korsten en Mike Strik. Zij zorgen ervoor dat onze relaties mobiel blijven en de kosten beheerst worden. Sandy van der Lee coördineert alle zaken die na het afsluiten van het leasecontract moeten worden uitgevoerd. Van het bestellen en afleveren van auto’s, tot het bewaken van de contractafspraken. Joris Arts is als Operations manager verantwoordelijk voor een goede dienstverlening en een kostenefficiënt wagenpark.

Het TEAM staat onder leiding van Bas Oostendorp als algemeen directeur/statutair bestuurder.

Wij zijn gevestigd in het Brabantse Uden. Niet alleen ons TEAM maar ook de koffie staat altijd voor je klaar.

Wij staan graag voor je klaar!Perry van der Biezen Finance & Administratie
Maikel Korsten Wagenparkbeheerder
Joris Arts Operations Manager
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Mike Strik Wagenparkbeheerder
Bas van Berkel Salesmanager
Bas Oostendorp Directeur
 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren