Peugeot 3008 zakelijk leasen

Peugeot 3008 zakelijk leasen

Op zoek naar een eigenzinnige auto met veel ruimte die ook nog eens heel lekker rijdt? Dan is de Peugeot 3008 dé leaseauto voor jou. Bij Oostendorp Autolease ben je aan het goede adres om een Peugeot zakelijk te leasen.

Peugeot 3008: deze bijzondere SUV als zakelijke leaseauto

Wil je een bijzondere auto rijden? En houd je wel van uitgesproken design? Dan is de Peugeot 3008 jouw volgende leaseauto. Ga je ‘m leasen, dan ben je helemaal slim bezig. Je hebt dan geen financiële verrassingen en wij regelen alles voor je. Het enige wat jij nog doet is tanken en de auto een keer door de wasstraat halen.

Heb je onverhoopt toch een keer schade? Wanneer je de auto bij Oostendorp Autolease leaset, dan is de auto WA- Casco verzekerd en heb je een uitgebreide schade-inzittendenverzekering (SVI). Natuurlijk regelen wij direct een vervangende auto voor je, zodat jij mobiel blijft terwijl je Peugeot 3008 gemaakt wordt.

Wil jij meer weten over deze bijzondere SUV? We vertellen je er graag meer over. Maak hier een afspraak en je persoonlijk adviseur staat voor je klaar om je alles vertellen over de Peugeot 3008.

Peugeot 3008: SUV met uitgesproken design

Op het eerste gezicht lijkt de Peugeot 3008 niet heel verschillend van de standaard SUV’s. Kijk je beter naar de 3008, dan vallen de subtiele details je op. Denk aan een sierstrip, welvingen die doen denken aan een sculptuur en een haast zwevend dak. Onderdelen die je niet op iedere SUV ziet. Net zoals de lampen achter die de vorm hebben van leeuwenklauwen en de two-tone lak. Een auto om de toon mee te zetten.

De Peugeot heeft niet alleen een mooie buitenkant, maar rijd minstens zo lekker. De auto is gemaakt om ook op lange afstanden prettig te rijden. Dat merk je aan de standaard cruise control en de grote kracht van de motor. De standaarduitvoering komt al met vele fijne extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een uitstekende navigatie, ondersteuning van zowel Apple CarPlay als Android Auto, parkeerhulp achter en cruise control. Zo rijd je net een stukje lekkerder.

Voordelen van de Peugeot 3008:

  • - Je geniet van muziek dankzij het Focal audiosysteem
  • - Geen standaard dennenlucht voor jou: met de Multi Sensory Ambiance kun je de geur kiezen
  • - Een stijve nek is verleden tijd met de massagestoelen met 8 drukpunten
  • - Ontspannen rijden dankzij de cruise control functie.
  • - Tijdens het rijden laadt je elektrische fiets op in het dockstation in de bagageruimte
  • - Parkeren is extra makkelijk met de parkeerhulp achter

Is de Peugeot 3008 voor jou ook een winnaar? Maak dan hier een afspraak en je persoonlijk adviseur stelt samen met jou je Peugeot 3008 samen.

Kies jij voor het comfort en design van de Peugeot 3008? Vinden wij bij Oostendorp Autolease een slimme keuze. Bij Oostendorp Autolease zijn we allemaal gek op auto’s. Om je zo goed mogelijk te helpen krijg je een persoonlijk adviseur. Die jou en je bedrijf door en door kent en je helpt om de beste auto te kiezen. Wil je zelf ervaren hoe fijn de Peugeot 3008 rijdt? Laat het weten en we zorgen dat de auto klaar staat voor een proefrit.

Oostendorp Autolease Uden

Oostendorp Autolease is dé leasemaatschappij voor Uden en omstreken wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies en een betrokken adviseur. Als merkonafhankelijk adviseur kijken we welke leaseauto het beste bij jou en je behoeften en wensen past. Zodat jij in de voor jou best passende auto wegrijdt.

Zelf houden we van duidelijkheid, eerlijkheid en persoonlijk contact. Je krijgt bij ons een persoonlijk adviseur die je adviseert en bij wie je terecht kan voor al je vragen. Dat advies geven we graag met een kopje koffie of thee bij ons in Uden. Maar we komen ook graag bij jou langs. Wat jij het prettigst vindt. Maak hier gelijk een afspraak en we vertellen je alles over leasen en de Peugeot 3008.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren