Ready2Drive

Ready2Drive Corporate carsharing van Oostendorp Autolease

Ready2Drive maakt het mogelijk om je wagenpark efficiënter in te zetten dankzij Corporate Carsharing. Met als resultaat: aanzienlijk lagere kosten voor mobiliteit en administratie.

Jouw auto’s worden gedeeld door meerdere medewerkers en je bepaalt zelf de voorwaarden voor het gebruik van de auto’s, voor zowel zakelijk als privégebruik. Het gezamenlijk delen zorgt voor een hogere bezettingsgraad van uw wagenpark. Met Ready2Drive leg je de focus op duurzaamheid en kostenefficiëntie.

Creating Mobility
“ Wij creëren zorgeloze mobiliteit, zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. Wij creëren mobiliteitsoplossingen welke aansluiten bij de dynamisch mobiliteitsmarkt van nu.”

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren