Ready2Drive

Ready2Drive Corporate carsharing van Oostendorp Autolease

Ready2Drive maakt het mogelijk om je wagenpark efficiënter in te zetten dankzij Corporate Carsharing. Met als resultaat: aanzienlijk lagere kosten voor mobiliteit en administratie.

Jouw auto’s worden gedeeld door meerdere medewerkers en je bepaalt zelf de voorwaarden voor het gebruik van de auto’s, voor zowel zakelijk als privégebruik. Het gezamenlijk delen zorgt voor een hogere bezettingsgraad van uw wagenpark. Met Ready2Drive leg je de focus op duurzaamheid en kostenefficiëntie.

Creating Mobility
“ Wij creëren zorgeloze mobiliteit, zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. Wij creëren mobiliteitsoplossingen welke aansluiten bij de dynamisch mobiliteitsmarkt van nu.”

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren