Hoe werkt Ready2Drive?

Hoe Ready2Drive werkt in vijf simpele stappenAltijd inzicht in jouw wagenpark met de blackbox
Iedere auto is voorzien van een blackbox die de ritgegevens per reservering registreert. Met de gebruiksvriendelijke online applicatie kunt u eenvoudige, overzichtelijke en krachtige rapportages vervaardigen. Je hebt 24/7, dus op iedere gewenst moment, inzicht in jouw wagenpark en specifieke bestuurders daarvan. Voor alle rapportages is de betreffende periode zelf aan te geven. Je kunt dus zelf bepalen of je een rapportage per dag, week, maand of jaar wilt vervaardigen. De aangemaakte rapportages worden standaard aangeleverd in een Excel format. 
  • Je logt met je eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord in op het online planningssysteem. Dit is mogelijk via een Smartphone applicatie of via de website.

  • Wanneer je bent ingelogd op het online plannings­systeem is direct de beschikbaarheid per auto zichtbaar. Je kiest de auto die aansluit op je mobiliteitsbehoefte en selecteert een start- en eindtijd. Bevestig de reservering en de reservering wordt geregistreerd.

  • Zodra je op het moment van reservering bij de auto aankomt, kan je de auto openen via de Smartphone applicatie. Indien de auto op de juiste manier is geopend, wordt de startonderbreker gedeactiveerd.

  • De auto kan eenvoudig gestart worden met de start/stop knop in de auto dus starten en rijden!

  • Bij terugkomst parkeer je de auto terug op de parkeerplaats en sluit je de auto goed af. Vervolgens is de reservering afgerond.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren