Hoe werkt Ready2Drive?

Hoe Ready2Drive werkt in vijf simpele stappenAltijd inzicht in jouw wagenpark met de blackbox
Iedere auto is voorzien van een blackbox die de ritgegevens per reservering registreert. Met de gebruiksvriendelijke online applicatie kunt u eenvoudige, overzichtelijke en krachtige rapportages vervaardigen. Je hebt 24/7, dus op iedere gewenst moment, inzicht in jouw wagenpark en specifieke bestuurders daarvan. Voor alle rapportages is de betreffende periode zelf aan te geven. Je kunt dus zelf bepalen of je een rapportage per dag, week, maand of jaar wilt vervaardigen. De aangemaakte rapportages worden standaard aangeleverd in een Excel format. 
  • Je logt met je eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord in op het online planningssysteem. Dit is mogelijk via een Smartphone applicatie of via de website.

  • Wanneer je bent ingelogd op het online plannings­systeem is direct de beschikbaarheid per auto zichtbaar. Je kiest de auto die aansluit op je mobiliteitsbehoefte en selecteert een start- en eindtijd. Bevestig de reservering en de reservering wordt geregistreerd.

  • Zodra je op het moment van reservering bij de auto aankomt, kan je de auto openen via de Smartphone applicatie. Indien de auto op de juiste manier is geopend, wordt de startonderbreker gedeactiveerd.

  • De auto kan eenvoudig gestart worden met de start/stop knop in de auto dus starten en rijden!

  • Bij terugkomst parkeer je de auto terug op de parkeerplaats en sluit je de auto goed af. Vervolgens is de reservering afgerond.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren