Renault Captur zakelijk leasen

De Renault Captur kan in twee woorden omschreven worden: stijlvol functioneel. Deze auto combineert namelijk het esthetische met het praktische. De Captur is een cross-over van Renault en zorgt voor een frisse wind in het segment van de gezinsauto’s. De Captur is het trotste nieuwe stijlicoon van Renault. 

 

Renault Captur leasen

De Renault Captur is als gezinsauto dan wel zeer geschikt voor private lease, maar bij Oostendorp Autolease ook beschikbaar voor zakelijke lease. Dankzij een leasecontract is de veilige en stijlvolle Captur nu binnen handbereik.

 

Oostendorp Uden

Wij zetten bij Oostendorp Autolease graag net dat stapje extra voor je. Leasen draait bij ons namelijk niet om contracten, maar om professioneel advies, persoonlijke aandacht, rijplezier en flexibiliteit. Ons team staat voor je klaar om advies te geven en om je te helpen met jouw ideale leaseauto.

We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op 0413 – 24 20 33 van 08:00 tot 17:30. Ons contactformulier kun je online altijd invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast ben je van harte welkom om langs te komen op ons kantoor voor een goede kop koffie.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren