Renault Clio zakelijk leasen

De Renault Clio is een zeer praktische en ingenieuze auto voor dagelijks gebruik en doet daarmee niet onder voor ‘de grote auto’s’. De Clio onderscheidt zich in zijn klasse door het hoge comfort, vele innovaties en nieuwe technologieën, zoals een Renault zich altijd zal onderscheiden. 

 

Renault Clio leasen

Mede dankzij de competitieve prijsstelling van de Clio is ook leasen een zeer voordelige optie. De vaste leaseprijs van een contract bij Oostendorp Autolease biedt je uitzonderlijk gemak en enorm veel onbezorgd rijplezier. Er komen dus geen verrassingen zoals onverwachte kosten. Bij Oostendorp Autolease lease je standaard met een gunstige prijsstelling en aantrekkelijke voorwaarden.

 

Oostendorp Autolease

Leasen bij Oostendorp Autolease betekent een uitgebreid aanbod, heldere voorwaarden en een scherpe prijs. Naast de Renault Clio bieden wij ook andere modellen zoals de Renault Mégane en Renault Scénic. Allen beschikbaar voor zowel zakelijke lease als private lease.

Benieuwd naar de mogelijkheden die we jou bieden? Vul online ons contactformulier in of bel naar 0413 – 24 20 33. Langskomen op ons kantoor in Uden voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies is daarnaast ook altijd mogelijk.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren