Renault Mégane zakelijk leasen

Renault Mégane zakelijk leasen

Wil je zakelijk leasen en zoek je een compacte gezinsauto? Dan is de Renault Mégane dé leaseauto voor je. Deze designauto is niet alleen mooi om naar te kijken, maar rijdt dankzij het innovatieve design geweldig. Kies voor deze gebruikersfavoriet en ervaar zelf hoe fijn het is om in een Mégane te rijden. Benieuwd naar de mogelijkheden van het zakelijk leasen van de Mégane? Maak dan hier gelijk vrijblijvend een afspraak. 

Renault Mégane: een mooie zakelijke auto met goede rijeigenschappen

Maak je veel kilometers? Dan ervaar je het rijplezier van de Mégane. De auto is snel en je rijdt geluidloos. Kies je voor het zakelijk leasen van de Renault Mégane? Dan rijd je helemaal fijn, want je hoeft je alleen nog bezig te houden met het tanken, boetevrij rijden en de auto af en toe door de wasstraat te halen. Onderhoud, wegenbelasting en eventuele reparaties worden allemaal door ons geregeld. Jij hebt de duidelijkheid en zekerheid van een vast maandbedrag. Maak hier een afspraak en we vertellen je alles over het zakelijk leasen van de Mégane.

In één oogopslag:

  • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
  • - Je rijdt in de nieuwste auto
  • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
  • - Extra veilig rijden met de SafeDrivePod die je van Oostendorp Autolease krijgt
  • - Onderhoud, wegenbelasting en eventuele schade zit in je leasebedrag

 

Kwaliteit, comfort en controle

De Renault Mégane is een stille auto. Dat merk je vooral tijdens ritten op de snelweg, waar je nauwelijks rijgeluiden en wind hoort. Zo kun je optimaal genieten van muziek onderweg, makkelijk met meerijdende collega’s praten en een helder telefoongesprek voeren. Dankzij de cruise control met snelheidsbegrenzer kom je uitgerust aan op de plek van bestemming.

Kleine, slimme details maken de Mégane een fijne auto om in te rijden. Zoals de elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Of de zonnekleppen die zowel voor de bestuurder als de passagier een make-up spiegel hebben. Of de hoofdsteun en bestuurdersstoel die je in hoogte kunt verstellen zodat je helemaal goed zit. We kunnen nog wel even door blijven gaan. Zelf ervaren? Maak hier een afspraak en ontdek zelf hoe goed de Mégane rijdt.

Voordelen van de Renault Mégane:

  • - Zomers en winters rijd je met een lekkere temperatuur dankzij de airconditioning.
  • - Dankzij het bandenspanningscontrolesysteem weet je precies wanneer er lucht in de banden moet.
  • - Kinderen privé mee? Met de ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitjes in de buitenste zitplaatsen achter is dat geen probleem.
  • - Je favoriete drankje neem je makkelijk mee onderweg dankzij de twee bekerhouders in de middenconsole

 

Oostendorp Autolease Uden

Zie jij jezelf al wegrijden in de Mégane? Kies dan voor zakelijk leasen bij Oostendorp Autolease. Wij geven je een eerlijke prijs en persoonlijk advies. Als merkonafhankelijke aanbieder kijken we naar jou en je bedrijf en adviseren we welke auto het beste bij je past. Zodat je maximaal profiteert van je zakelijke lease. Meer weten of een proefrit maken? Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren