Renault Scénic zakelijk leasen

De nieuwe Renault Scénic laat MPV en sensualiteit samengaan dankzij een geheel nieuwe identiteit waarin design de hoofdrol speelt. Het modulaire interieur laat je innovatie op een nieuwe manier ervaren. Veiligheid is dankzij de vele innovaties naar een hoger niveau getild met onder andere een Lane Departure Warning System, noodremassistentie en vermoeidheidsdetectie.

 

Renault Scénic leasen

Wanneer je kiest voor het leasen van een Scénic kies je ervoor optimaal te genieten van het rijplezier en de veiligheid dat deze auto biedt. Daarbij biedt een leasecontract de rust dat er geen onverwachte kosten zullen komen. Zeker wanneer je kiest voor het leasen bij Oostendorp Autolease. Wij bieden namelijk een vaste leaseprijs voor de gehele looptijd van het contract.

 

Oostendorp Uden

De Renault Scénic is bij Oostendorp Uden beschikbaar voor private lease en zakelijke lease. Leasen bij Oostendorp Autolease is een zeer prettige manier van leasen, compleet met goede service en aantrekkelijke voorwaarden. Daarbij hebben wij naast de Scénic ook vele andere Renault modellen beschikbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een leasecontract? Kom gerust langs voor een kop koffie of bel ons op 0413 – 24 20 33. Wij staan voor je klaar.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren