Skoda zakelijk leasen

Lees meer »

Škoda

Het merk Škoda staat voor het Engelse Simply Clever, wat ‘gewoon slim’ betekent. Škoda geeft hiermee aan dat ze veel aandacht besteden aan de bestuurder van de auto. Daarnaast streeft Škoda naar technische vooruitgang, precisie, details en uiteindelijk perfectie. Daarbij is het milieu zeer belangrijk, dit zie je terug in de zuinige auto’s maar ook in het recyclen van materialen. 

 

Škoda leasen

Bij Oostendorp Uden bieden we je twee verschillende Škoda modellen voor lease, de Octavia en Superb. Met het leasen van een Škoda kies je voor betrouwbaarheid. Een Škoda leasen bij Oostendorp Autolease is zeer voordelig. 

 

Škoda private lease en zakelijke lease

De Škoda Octavia en Škoda Superb zijn beschikbaar bij Oostendorp Autolease voor zakelijke lease. Bij Oostendorp Autolease bieden we je goede voorwaarden en uitgebreide service bij ieder leasecontract. 

Meer informatie over het leasen van jouw toekomstige Škoda? Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 0413 – 24 20 33 of vul online ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren