Skoda Kodiaq zakelijk leasen

Skoda Kodiaq zakelijk leasen

Ben jij op zoek naar een grote, stevige en stoere SUV? Dan is de Skoda Kodiaq jouw SUV. Vernoemt naar de Kodiakbeer staat deze auto voor het leveren van grote prestaties. Met plek voor 5 tot 7 passagiers ga je met z’n allen veilig de weg op.

De Kodiaq in drie woorden samengevat? Gemak, veiligheid en offroad. Benieuwd of deze beer van een SUV voor jou de volgende leaseauto is?

Skoda Kodiaq leasen

Wil jij de Skoda Kodiaq gaan leasen? Slimme keuze, want dan heb je een maximale auto voor een scherpe prijs. De Kodiaq zorgt ervoor dat jij op de weg en offroad veilig op pad bent en wij zorgen voor de rest. Als jij onthoudt te tanken en geen boetes te rijden dan zit je helemaal goed. Bij Oostendorp Autolease worden we blij van deze stoere SUV. Wil jij aangestoken worden door ons enthousiasme? Maak dan hier een afspraak. Jij krijgt goede koffie (of thee) en wij vertellen je graag meer over de Skoda Kodiaq.

Een stoere SUV

Of je nu alleen een stevige offroad trip hebt staan of met de hele familie op pad gaat, de Kodiaq is jouw betrouwbare partner. Je kunt ‘m rijden met een benzine- of dieselmotor. Beiden zuinig, zoals je van Skoda kunt verwachten. Wil je graag vierwielaandrijving? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

De Kodiaq is voorzien van de laatste veiligheidstechnologieën van Skoda. Zo ga je veilig op weg. Om je extra te ondersteunen in veilig rijden bieden als Oostendorp Autolease standaard bij onze contracten de Safe Drive Pod. Zo kun jij met je volledige aandacht autorijden.

Ondanks alle veilige opties en maatregelen toch een deuk? Geen probleem. Bij het leasecontract van Oostendorp Autolease krijg je een WA-Casco verzekerde auto met een uitgebreide schade inzittende verzekering. Zelfs een sterretje in de voorruit wordt kosteloos gerepareerd, zodat jij met een goed en veilig gevoel de auto instapt.

Voordelen van de Kodiaq:

  • - Stoere SUV met voorname uitstraling
  • - Zeer riant interieur in Skoda traditie
  • - Optioneel 7 zitplaatsen
  • - Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • - Interessante business deals

Is dit jouw leaseauto? Maak dan hier een afspraak en je persoonlijk adviseur neemt alle opties en mogelijkheden met je door.

Oostendorp Autolease Uden

Zie jij deze stevige SUV wel zitten? Wij zijn ook bere-enthousiast over de Skoda Kodiaq. Graag vertellen we je meer over deze auto en de voordelen van zakelijk leasen. Bij ons op kantoor, of bij jou. Net wat jou het beste past. Een afspraak maak je makkelijk en snel klik hier.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren