Skoda Octavia zakelijk leasen

Skoda Octavia zakelijk leasen

De Skoda Octavia herken je direct aan het elegante en tijdloze design. Houd jij van een zakelijke en herkenbare auto? Lease dan een Skoda Octavia. Deze auto verrast met alle slimme oplossingen en handige techniek. Van een ijskrabber in de tankklep tot een parapluhouder onder de bijrijdersstoel. Ontdek de Skoda Octavia. 

Skoda Octavia leasen

Wil jij zorgeloos rijden in de mooie Skoda Octavia? Dan is zakelijk leasen voor jou een slimme keuze. Je hebt dan de duidelijkheid van een vast bedrag per maand, zonder je druk te maken over onderhoud, reparaties en wegenbelasting. Aan het einde van de leaseperiode kies je voor een nieuwe auto of neem je de auto die je geleased hebt voor een zachte prijs over. Bij Oostendorp Autolease Uden kun je terecht voor een eerlijk aanbod en persoonlijk advies. Zodat jij in een auto rijdt die bij jou en het bedrijf passen.

Vorm ontmoet functie

Degelijk en zakelijk aan de buitenkant, verrassend van binnen met de laatste technologie. Zo rijd je extra ontspannen met de adaptive cruise control, waarmee je automatisch op veilige afstand van je voorganger blijft. Steekt een voetganger de weg over? De Skoda Octavia herkent de situatie dankzij de Front Assistant. Dankzij de Blind Spot Detection hoef jij je geen zorgen meer te maken over de dode hoek, de Octavia signaleert andere weggebruikers op basis van afstand en snelheidsverschil. Zo ga jij veilig de weg op.

Dat vinden we bij Oostendorp Autolease belangrijk. Onze leaseauto’s zijn standaard uitgerust met een Safe Drive Pod, hiermee ga jij veilig en met volle concentratie de weg op. Gaat er ondanks deze veilige technologieën toch iets mis? Geen probleem, een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat begrijpen we. Daarom krijg je bij ons een leasecontract inclusief uitgebreide schade inzittende verzekering (SVI) en is de auto WA-Casco verzekerd.

Voordelen van de Octavia:

  • - Panoramisch schuif-/kanteldak
  • - Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • - Veilige verlichting
  • - Vind je auto altijd terug via parkeerlocatie
  • - Via de app inzicht in je gereden ritten en rijstijl
  • - Draadloos opladen met de Phone Box
  • - Nooit meer een weggewaaid parkeerticket dankzij de tickethouder
  • - Altijd een ijskrabber bij de hand: die zit in de tankklep
  • - Met een 12 Volt-aansluiting in de kofferbak is jouw koelbox deze zomer lekker koud
  • - In het koude seizoen heb jij warme handen dankzij het verwarmbaar stuurwiel

Is dit jouw leaseauto? Maak dan hier een afspraak en je persoonlijk adviseur neemt alle opties en mogelijkheden met je door.

Oostendorp Autolease Uden

Kies je voor leasen bij Oostendorp Autolease Uden, dan kies je voor zakelijk leasen bij een partij waar jij centraal staat. Als merkonafhankelijk leasebedrijf vinden we het belangrijk dat jij in de leaseauto rijdt die het beste past bij jouw wensen en het type bedrijf. Daarom heb je een persoonlijk adviseur, die alle ins en outs van je bedrijf kent. Zodat jij snel geholpen wordt en het beste advies krijgt. Wil je meer weten over het leasen van de Skoda Octavia? Maak dan hier een afspraak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren