Skoda Superb zakelijk leasen

De bijzonder ruime Škoda Superb is een andere kijk op zakendoen. Het interieur is ontworpen om onderweg rustig te kunnen werken, maar ook om heerlijk te kunnen rijden. Bewegingsvrijheid is het sleutelwoord. De Škoda Superb is uitgeroepen tot leaseauto van het jaar 2016. Het is de ruimste auto met 21% bijtelling.

 

Škoda Superb leasen

Wanneer je kiest voor het leasen van een Superb geniet je optimaal van het rijplezier dat deze auto je zal bieden. Daarbij biedt een leasecontract de rust vanuit de wetenschap dat er geen onverwachte kosten komen. Vanwege de 21% bijtelling is de Škoda Superb zeer aantrekkelijk voor zowel zakelijke lease als private lease

 

Oostendorp Uden

Leasen bij Oostendorp Autolease is een prettige manier van leasen en wordt compleet met goede service en aantrekkelijke voorwaarden aangeboden. Daarnaast bieden wij een vaste leaseprijs voor de gehele looptijd van het contract.

Op zoek naar een goed leasecontract voor jouw toekomstige Škoda Superb? Kom gerust langs voor een kop koffie en vrijblijvend advies of bel ons op 0413 – 24 20 33. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren