Toyota Avensis zakelijk leasen

De titel rijkst uitgerust in zijn klasse heeft de Toyota Avensis onder meer te danken aan Safety Sense, welke bestaat uit zes nieuw ontwikkelde, actieve veiligheidssystemen. Het design van de nieuwe Avensis zit vol verrassingen en heeft een uitnodigend en ruim interieur.  

 

Toyota Avensis leasen

Met zijn 20 procent bijtelling is de Toyota Avensis zeer interessant voor de zakelijke rijder. Uit reacties van bezoekers van de AutoRAI 2015 blijkt dat deze auto ook andere rijders zeer aanspreekt. Voor beiden is de Toyota Avensis nu dichterbij dan ooit dankzij een voordelig maar compleet leasecontract van Oostendorp Autolease. 

 

Oostendorp Autolease

Oostendorp Autolease is het aanspreekpunt voor iedereen die graag op een prettige manier wil leasen. Dit geldt voor zowel zakelijke lease, corporate lease en private lease. Wij bieden ieder leasecontract compleet met een uitgebreide service en zeer goede voorwaarden.

Op zoek naar een prettige manier van leasen voor jouw toekomstige Toyota Avensis? Kom gerust langs voor een goede kop koffie of bel ons op 0413 – 24 20 33. Ook zijn wij bereikbaar via ons contactformulier of mail. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren