Toyota AYGO zakelijk leasen

Toyota AYGO zakelijk leasen

Ben jij op zoek naar een kleine, compacte leaseauto? Dan is de Toyota AYGO een slimme keuze. De Toyota AYGO is klein maar wendbaar en handig als je vaak in de stad moet rijden. Als Toyota specialist van de regio vertellen de adviseurs van Oostendorp Autolease je graag alles over de Toyota AYGO.

Toyota AYGO: voordelige leasekeuze

Door de Toyota AYGO zakelijk te leasen ga jij voordelig op pas. Jij hoeft alleen nog te zorgen voor brandstof, eventuele boetes en een wasbeurt af en toe, wij regelen de rest. Jij hoeft je niet meer bezig te houden met onderhoud of eventuele reparaties en wij betalen ook de wegenbelasting voor je. Maak je een afspraak bij ons, dan kijken we samen welke leasevorm het beste bij je bedrijf en je wensen past. Zodat jij met een goed gevoel in de Toyota AYGO rijdt. Die afspraak maak je makkelijk hier.

Veel ruimte en rijplezier

De Toyota AYGO is een compacte auto, maar biedt meer ruimte dan je aan de buitenkant verwacht. Met LED dagrijverlichting aan de voorkant en LED achterlichten is de AYGO in het donker een opvallende verschijning. De AYGO is een ideale auto voor stadsafspraken. Klein, wendbaar en met een parkeerhulpcamera zodat jij altijd makkelijk kunt parkeren. De Toyota AYGO heeft een 7 inch mulitmediascherm. Verbind je smartphone met de auto en je kunt via bijvoorbeeld Siri telefoongesprekken voeren en sms-berichten schrijven en lezen. Via hetzelfde touchscreen heb je ook toegang tot alle muziek van je smartphone. Wil je de aankomsttijd doorgeven? Via de handige routeplanner zie je de geschatte aankomsttijd en real-time verkeersinformatie.

Voordelen van de Toyota AYGO:

  • - Koppel je Android of Iphone smartphone en je favoriete apps worden weergegeven
  • - Stuur Siri aan met je stem tijdens het autorijden
  • - De handige routeplanner zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk op de plek van bestemming bent
  • - Herkenbare verlichting zodat je in het donker veilig rijdt
  • - Met de snelheidsbegrenzer voorkom je boetes
  • - In het portier kun je makkelijk een flesje drinken leggen


Oostendorp Autolease Uden

Zie je de Toyota AYGO wel zitten? Dan is Oostendorp Autolease als Toyota specialist de slimme keuze om deze auto zakelijk te leasen. Je krijgt een persoonlijk adviseur waar je snel mee kunt afstemmen. We kijken samen met je welke leasevorm en AYGO uitvoering het beste bij je past. Bij Oostendorp Autolease krijg je niet alleen goede service, maar ook een eerlijke prijs. Zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar de voordelen van de Toyota AYGO zakelijk leasen? Maak hier een afspraak, dan vertellen we je er alles over.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren