Toyota C-HR zakelijk leasen

Toyota C-HR zakelijk leasen

Twijfel je of je leaseauto een hatchback of een SUV moet worden? De Toyota C-HR combineert het beste van een hatchback en een SUV tot een unieke nieuwe auto. De Toyota Coupé High Rider. Kies voor je voor zakelijk leasen van de Toyota C-HR dan kies je voor de wendbaarheid van een dynamische hatchback en de fijne hoge zitpositie van een traditionele SUV. 

Toyota C-HR : een mooie zakelijke auto met goede rijeigenschappen

Moet jij voor je werk regelmatig de weg op? Dan is de C-HR een slimme keuze, deze auto staat bekend om de fijne rijeigenschappen. Zo is het een feest om onderweg te zijn en kom je uitgerust op de plaats van bestemming. Kies je voor het zakelijk leasen van de Toyota C-HR dan rijd je helemaal zorgeloos, want je hoeft je alleen nog bezig te houden met het tanken, boetevrij rijden en de auto af en toe door de wasstraat te halen. Onderhoud, wegenbelasting en eventuele reparaties worden allemaal door ons geregeld. Jij hebt de duidelijkheid en zekerheid van een vast maandbedrag. Maak hier een afspraak en we vertellen je alles over het zakelijk leasen van de C-HR.

In één oogopslag:

  • - Je rijdt in de nieuwste auto
  • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
  • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
  • - Extra veilig rijden met de SafeDrivePod van Oostendorp Autolease
  • - Onderhoud, wegenbelasting en eventuele schade zit in je leasebedrag

 

Kwaliteit, comfort en controle

De Toyota C-HR staat bekend om de rijke veiligheidsuitrusting. Ook scoort de auto goed in testen op rijeigenschappen. Als lange Nederlander zit je in de C-HR ook goed, de auto is ergonomisch ook een winnaar.

De C-HR ligt lekker stabiel op de weg en stuurt precies en direct. Ook in bochten, dankzij de Double Wishbone Construction. Het rijden van de CHR is in één woord samengevat: comfortabel. Leg jij zakelijk flink wat kilometers af, dan zit je goed in de C-HR. De C-HR is niet alleen een winnaar op rijplezier. Ook het interieur is om van te genieten. De designers van Toyota hebben over elk detail goed nagedacht en dat merk je. Tijdens het rijden kun je bijvoorbeeld het infotainmentsysteem goed zien omdat deze op het dashboard is geplaatst. Voor- en achterin is er rekening gehouden met lange benen. Je zit overal in de C-HR prettig. Kun jij niet zonder goede muziek? Dan zit je goed in deze auto. Het JBL Premium audiosysteem heeft 9 speakers en een totaal vermogen van 576 watt. Je favoriete playlist heeft nog nooit zo goed geklonken.

Met de adaptive cruise control past de auto automatisch je rijsnelheid aan wanneer je een voorligger nadert. Voorligger weg? Met de adaptive cruise control rijd je ontspannen. De auto remt zelf bij wanneer een voorligger langzamer rijd en past de snelheid weer aan wanneer de weg vrij is. Scheelt jou een hoop handelingen. Ook parkeren is geen probleem. Het parkeerhulpsysteem zorgt ervoor dat je zelfs in de meest lastige situatie de auto zonder problemen parkeert. Rijd je in de C-HR dan rijd je milieuvriendelijk. Je profiteer van de zuinige motor, kunt voor een hybride uitvoering kiezen en 95% van de materialen zijn herbruikbaar en recyclebaar.

Voordelen van de Toyota CHR :

  • - Perfect zitten met de bestuurdersstoel met hoogteverstelling
  • - Ontspannen rijden met Adaptive Cruise Control
  • - De beste muziekervaring dankzij het JBL Premium audiosysteem met 9 speakers
  • - Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • - Toyota Safety Sense (Adaptive Cruise Control, Pre-Collision System en Lane Departure Alert)

 

Oostendorp Autolease Uden

Zie jij jezelf al wegrijden in de C-HR? Dan is Oostendorp Autolease als Toyotaspecialist dé partner is crime om dat te regelen. We kunnen je alles vertellen over de C-HR en regelen ook graag een proefrit voor je. Ook kijken we samen welke leasevorm het beste bij jou en je bedrijf past. Zodat je de best passende oplossing krijgt voor een eerlijke prijs. Meer weten of gelijk een proefrit plannen? Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren