Toyota Corolla zakelijk leasen

Toyota Corolla zakelijk leasen

Wil jij een zakelijke leaseauto rijden waar je op kunt vertrouwen met een ongekend rijgemak? Dan is de bestverkochte auto ooit dé auto voor jou. Met deze mooie hybride auto rijd je zuinig én met een lage uitstoot. Goed voor jouw portemonnee en het milieu. Zie jij de Corolla wel zitten? Maak hier een afspraak en we vertellen je alles over het leasen van de Toyota Corolla.

Toyota Corolla: zakelijke uitstraling

Kies je voor de Toyota Corolla, dan kom je goed voor de dag. Door de auto te leasen wordt alles voor je geregeld. Het onderhoud, wegenbelasting en eventuele schade zit in de leaseprijs. Je weet dus precies waar je aan toe bent en wat je per maand aan de auto kwijt bent. Dat rijdt wel zo fijn! Je rijdt in een nieuwe auto en aan het einde van het leasecontract kun je een nieuw model uitzoeken of deze auto voor een gunstige prijs overnemen. Kom vrijblijvend langs, dan nemen we samen de mogelijkheden door. Zodat je de auto rijdt die helemaal past bij jou en je wensen en behoeften. Een afspraak om langs te komen maak je hier.

Strakke auto met serieuze uitstraling

De bestverkochte auto ter wereld? Dat is de Toyota Corolla. Deze klassieker is nog ongekend populair. Logisch, want de Toyota Corolla is een nette zakelijke auto met veel praktische handigheidjes. Zo heeft de auto overal 12V aansluitingen. Je tablet laad je dus makkelijk onderweg op en collega’s kunnen onderweg doorwerken. Met het opvallende design is het bij uitstek een auto voor de zakelijke rijder. Ook aan veiligheid is gedacht, met Toyota Safety Sense ga jij veilig de weg op. Lease je de Toyota Corolla bij Oostendorp Autolease dan krijg je van ons de SafeDrivePod. Hiermee ga je extra veilig de weg op.

Ga jij voor zakelijk leasen waarbij je rijcomfort combineert met een scherpe prijs? Dan is de Toyota Corolla als klassieker in een nieuw jasje de leaseauto voor je. Met het 8-inch multimedia touchscreen stel je makkelijk de navigatie in en geniet je van goede muziek onderweg. Terwijl je auto rijdt laadt je mobiele telefoon ondertussen draadloos op, zodat je met een volle batterij bij je bestemming aankomt.

Voordelen van de Toyota Corolla:

  • - Rijplezier door stijlvol interieur en uitstekende wegligging
  • - Elektrisch rijden door automatisch opladen met hybride motoren
  • - Laagste brandstofverbruik en CO? uitstoot in zijn klasse
  • - Standaard hoog veiligheidsniveau met state-of-the-art technologie
  • - Misschien wel de beste auto ter wereld: meest betrouwbaar, meest verkocht

 

Oostendorp Autolease Uden

Zie je de Toyota Corolla wel zitten? Dan is Oostendorp Autolease als Toyota specialist de slimme keuze om deze auto zakelijk te leasen. Je krijgt een persoonlijk adviseur waar je snel mee kunt afstemmen. We kijken samen met je welke leasevorm en Corolla uitvoering het beste bij je past. Bij Oostendorp Autolease krijg je niet alleen goede service, maar ook een eerlijke prijs. Zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar de voordelen van de Toyota Corolla zakelijk leasen? Maak hier een afspraak, dan vertellen we je er alles over.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren