Toyota Yaris zakelijk leasen

Toyota Yaris zakelijk leasen

Wil jij rijden in een auto die kwaliteit uitstraalt? Ontdek dan de Toyota Yaris. Deze auto is al meer dan tien jaar een succes en bij Oostendorp Autolease snappen we dat wel. Oostendorp en Toyota worden vaak in één zin uitgesproken, we leveren al decennia met volle overtuiging Toyota’s. Wil jij het plezier ervaren van rijden in een Toyota? Maak dan hier een afspraak en we laten je graag ervaren hoe fijn het is om in een Toyota te rijden. 

Toyota Yaris : al meer dan 10 jaar populaire leaseauto

Ga jij je Toyota Yaris zakelijk leasen? Slimme keuze, want dan ga je zorgeloos op weg. De Yaris is al meer dan 10 jaar ongekend populair. Vanwege het mooie innerlijk én uiterlijk van de auto en de grote betrouwbaarheid. Kies je voor leasen via Oostendorp Autolease dan rijd je nog veiliger, je krijgt van ons de SafeDrivePod. Zo profiteer jij van de voordelen van zakelijk leasen en ervaar je het gemak van een vast maandbedrag.

In één oogopslag:

  • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
  • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
  • - Extra veilig rijden met de SafeDrivePod
  • - Je rijdt in de nieuwste auto
  • - Onderhoud, wegenbelasting en eventuele schade zit in je leasebedrag

Zie jij de Toyota Yaris wel zitten? Maak hier vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alles over de Yaris en het zakelijk leasen.

Kwaliteit, comfort en controle

De Toyota Yaris is een auto waar je op kunt bouwen. In de Yaris rijd in een luxe en veilige auto. De basisuitvoering wordt al geleverd met elektrische ramen, centrale vergrendeling, 7 airbags en een elektronische stabiliteitscontrole. Ook kun je zelf het stuurwiel en de bestuurdersstoel instellen, zodat je zo comfortabel mogelijk rijdt. De motor is zuinig en de Toyota Yaris kun je ook Hybride rijden. Je rijdt dan nog zuiniger en groener. De batterij laadt zichzelf weer op – makkelijker kan het niet. De auto heeft het Toyota Touch®2 systeem waarmee je onderweg ritgegevens in de gaten kan houden. Je smartphone koppel je aan het multimediasysteem, zo speel je makkelijk je favoriete muziek af.

Voordelen van de Toyota Yaris :

  • - Legendarische betrouwbaarheid van Toyota
  • - Lage kosten door de zuinige motor en Hybride optie
  • - Duurzaam, een Toyota Hybrid Electric is 95% recyclebaar
  • - De Road Sign Assist geeft informatie over verkeersborden en snelheidsbepalingen
  • - Je kunt, als je dat wilt, een waarschuwingssignaal krijgen wanneer je te hard rijdt

 

Oostendorp Autolease Uden

Is de Toyota Yaris de leaseauto voor jou? Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alle ins en outs van de Toyota Yaris. Ook kijken we samen welke zakelijke leasevorm het beste bij jou en je bedrijf past. Zodat jij een eerlijke prijs krijgt en de auto die bij je wensen past. Meer weten? Die afspraak maak je hier.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren