Volkswagen Golf zakelijk leasen

Volkswagen Golf zakelijk leasen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare auto waarmee je comfortabel en veilig de weg op gaat? Dan is de Volkswagen Golf de ideale leaseauto voor jou. Dat betrouwbaar niet hetzelfde is als saai bewijst de Volkswagen Golf. Naast veilig en betrouwbaar heeft deze auto de laatste technologische ontwikkelingen in huis. Denk bijvoorbeeld aan slimme parkeersensoren en automatische airconditioning. Benieuwd wat de Volkswagen Golf verder in huis heeft?

Volkswagen Golf: klassieker onder de leaseauto’s

De Volkswagen Golf is een klassieker onder de leaseauto’s. Lease jij een Volkswagen Golf, dan bevind je je in goed gezelschap. Veel leasegebruikers kiezen aan het einde van de leaseperiode voor een nieuwe Volkswagen Golf. Bij Oostendorp Autolease snappen we dat wel, want als je eenmaal gewend bent aan het comfort en de betrouwbaarheid van de Golf kies je niet snel iets anders.

Volkswagen Golf: de populairste hatchback

Kies je voor de Volkswagen Golf dan ben je niet alleen. Als zeven generaties is dit de populairste hatchback. Logisch, want als je een betrouwbare auto wilt zit je met de Volkswagen Golf helemaal goed.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij de Volkswagen Golf. We geven je bij Oostendorp Autolease nog een extra steuntje in de rug met de Safe Drive Pod. Zo voorkom je afleiding tijdens het rijden. Hoe betrouwbaar de Golf ook is, de beste overkomt soms schade. Wij zorgen ervoor dat de schade snel gerepareerd is en dat je tijdens de reparatie mobiel blijft. Met de WA-Casco verzekering en de uitgebreide schade- inzittenden verzekering ga jij goed verzekerd de weg op.

Voordelen van de Golf:

  • - Op het overzichtelijke dashboard vind je alle informatie die je nodig hebt
  • - Terwijl jij onderweg bent wordt je telefoon draadloos opgeladen
  • - Met verschillende handige opbergmogelijkheden is jouw auto mooi opgeruimd
  • - Veilig en ontspannen de weg op met de adaptive cruise control
  • - Genieten van de zon en de Hollandse luchten met het panoramadak

Zie jij jezelf wel rijden is de Volkswagen Golf? Maak gelijk hier een afspraak en je persoonlijke adviseur neemt alle opties en mogelijkheden met je door.

Oostendorp Autolease Uden

Ben jij onder de indruk van de Volkswagen Golf? Dat snappen we. Zelf rijden we ook graag in de Golf. Als merkonafhankelijke aanbieder zijn we ook in staat om verder te kijken. Want ons doel is dat jij de leaseauto rijdt die het beste bij jou past. Daarom werken we ook met een persoonlijke leaseadviseur. Gaat wel zo fijn met elkaar om. Wij hebben de koffie klaarstaan in Uden. Als je hier een afspraak maakt kletsen we je binnenkort de oren van je hoofd over de Volkswagen Golf.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren