Volkswagen Passat zakelijk leasen

De Volkswagen Passat is in 2015 uitgeroepen tot Car of the Year, en niet zonder reden. De Passat is niet een alleen een zeer complete auto, maar ook zeer verfijnd en geavanceerd. Daarnaast heeft de veiligheid van de Volkswagen Passat bijgedragen aan de benoeming tot Car of the Year. Dit alles maakt de Passat een ongekend comfortabele auto. Desondanks is de Volkswagen Passat voordeliger, zeker wanneer je kiest voor lease bij Oostendorp Autolease.

 

Volkswagen Passat leasen

De Volkswagen Passat is beschikbaar bij Oostendorp Autolease voor zakelijke (operational) lease. Een Volkswagen Passat leasen laat je onbezorgd genieten van de rijk uitgeruste Volkswagen Passat. Geniet van de Car of the Year 2015 met de voordelige lease van Oostendorp Autolease.

 

Oostendorp Autolease

Leasen bij Oostendorp Autolease is een prettige manier van leasen. Wij bieden namelijk ieder leasecontract compleet aan met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Daarbij hebben wij naast de Passat ook vele andere Volkswagen modellen beschikbaar.

Wil je graag meer informatie over het leasen van een Volkswagen Passat? Vul online ons contactformulier in of bel ons op 0413 – 24 20 33. Natuurlijk kun je ook altijd langskomen voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren