Volvo S90 zakelijk leasen

Het elegante ontwerp van de Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Evenwicht en precisie zijn samengeweven met eenvoudige en natuurlijke details. De S90 is een samensmelting van luxe en design. Deze echte rijdersauto is ontworpen voor jou. Zelfs na enkele uren stap je even ontspannen en uitgerust uit, als je instapte

 

Volvo S90 zakelijk leasen en private leasen

Dankzij de rijke uitrusting, het design en het interieur bezorgt de Volvo S90 een enorm rijplezier. Door te kiezen voor een leasecontract wordt dit rijplezier nog verder vergroot. Je bent dan namelijk zeker dat er geen onverwachte kosten bijkomen. Je betaalt een vast bedrag per maand. Zeker met de vaste prijsgarantie gedurende de gehele looptijd bij contracten van Oostendorp Autolease. 

 

Oostendorp Uden

Bij Oostendorp Autolease bieden we je een compleet aanbod, waaronder vele Volvo modellen, heldere voorwaarden en uiteraard voor een scherpe prijs. Onze reactiesnelheid en flexibiliteit zijn onze kracht. 

Nieuwsgierig wat wij voor jouw Volvo S90 kunnen betekenen op het gebied van zakelijke lease of private lease? Neem contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0413 – 24 20 33. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren